Wielkanocne warsztaty kulinarne w Warszawie

Uwaga – brak miejsc na warsztaty

Pasztety, baby drożdżowe, mazurki i żurek zagoszczą już wkrótce na świątecznych stołach. O tym jak przygotować te wszystkie specjały w wersji bezglutenowej, dowiemy się podczas bezpłatnych warsztatów Stowarzyszenia, które odbędą się w sobotę 25 marca w Warszawie.

Miejsce: Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, budynek nr 32 (zielony), ul. Nowoursynowska 159c, Warszawa, Ursynów (wejście do SGGW od ul. Ciszewskiego lub Rosoła, dojazd z centrum metrem), II piętro, sala 2080.

  • I grupa: godz. 09.00-12.00
  • II grupa: godz. 12.30- 15.30

Zapisy: pierwszeństwo udziału mają członkowie Stowarzyszenia, którzy nie uczestniczyli jeszcze wcześniej w stowarzyszeniowych warsztatach.
Zgłoszenie powinno zawierać: imię i nazwisko, nr telefonu oraz wybraną grupę (I lub II). Każde zgłoszenie zostanie potwierdzone mailem zwrotnym.
Liczba miejsc jest ograniczona ze względu na wielkość sali.
Serdecznie zapraszamy!