Warsztaty kulinarne w Poznaniu – 23 kwietnia 2017

Serdecznie zapraszamy członków Stowarzyszenia na warsztaty kulinarne Stowarzyszenia, które odbędą się w niedzielę 23 kwietnia o godz. 12:00 w Oberży Pod Dzwonkiem, restauracji należącej do naszego programu MENU BEZ GLUTENU, przy ul. Garbary 54. Będziemy przygotowywać bezglutenowy chleb i inne pyszne wypieki. Zapisy przyjmujemy na adres mailowy: poznan@celiakia.pl do 20 kwietnia 2017 r. Prosimy dodać w tytule maila: „Warsztaty kulinarne – 23 kwietnia”, a w treści imię i nazwisko. Prosimy o przyniesienie własnego fartucha i przyjście 15 minut wcześniej.

Ilość miejsc jest ograniczona, dlatego decyduje kolejność zgłoszeń. Pierwszeństwo zapisu na warsztaty mają osoby należące do Stowarzyszenia i z opłaconą składką za rok 2017. Osoby nienależące do Stowarzyszenia zostaną zapisane na listę rezerwową. Każde zgłoszenie zostanie potwierdzone e-mailem zwrotnym.

Serdecznie zapraszamy!
Oddział Poznań

Podajemy także przepisy na bezglutenowe mazurki wielkanocne udostępnione przez Oberżę Pod Dzwonkiem w Poznaniu. Dziękujemy Kasi za zredagowanie przepisów.