Świąteczne warsztaty kulinarne – Warszawa – 28.11.2015

piernikiSerdecznie zapraszamy na bezpłatne świąteczne warsztaty bezglutenowe, z Martą Szloser, współautorką książki „Kuchnia polska bez pszenicy”. W programie warsztatów: pierogi, pierniczki, świąteczne ciasteczka i naturalnie bezglutenowy chleb. Warsztaty odbędą się w dwóch grupach.
Termin: 28 listopada 2015 (sobota)
Miejsce: Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, budynek nr 32 (zielony), ul. Nowoursynowska 159c, Warszawa, Ursynów (wejście do SGGW od ul. Ciszewskiego lub Rosoła, dojazd z centrum metrem), II piętro, sala 2080 (ta sama, z której zazwyczaj korzystamy przy warsztatach)
I grupa: godz. 10.00-13.00
II grupa: godz. 13.30- 16.30
Zapisy: pierwszeństwo udziału w warsztatach mają członkowie Stowarzyszenia, prosimy o zgłaszanie się drogą mailową do 26 listopada na adres mailowy: p.sabak@celiakia.pl. Zgłoszenie musi zawierać: imię i nazwisko, nr telefonu oraz wybraną grupę (I lub II). Zapraszamy osoby dorosłe, bez osób towarzyszących.
Liczba miejsc jest ograniczona ze względu na wielkość sali. Dodatkowe informacje: Paulina Sabak-Huzior tel. 571 329 308.

Serdecznie zapraszamy!