Pierogi w Puławach 

Kolejne spotkanie połączone z warsztatami lepienia pierogów w Puławach za nami. W kameralnej atmosferze lepiliśmy pierogi z serem na słodko i wytrawne z kaszą jaglaną, szpinakiem i serem feta. Wszyscy wyszliśmy z warsztatów najedzeni 🙂
W spotkaniu uczestniczyli stali bywalcy oraz nowo zdiagnozowane osoby. Niektórzy przejechali nawet 50 km (w jedną stronę!) żeby uczestniczyć w spotkaniu. Każdy uczestnik spotkania-warsztatów otrzymał wyprawkę w postaci świeżego chleba – BOCHENEK JASNY i mixu do wypieku chleba – Mix for Bread firmy Balviten. Dziękujemy Firmie za przesłane produkty.

Szczególnie dziękuję Pani Magdalenie Rukasz za poprowadzenie warsztatów.

Małgorzata Sawczuk

Od Zarządu: A my dziękujemy Pani Małgorzacie, członkini Stowarzyszenia z Puław, za organizację warsztatów.