Catering dietetyczny z Lublina dołączył do MENU BEZ GLUTENU

Miło nam ogłosić, że do programu MENU BEZ GLUTENU dołączył catering dietetyczny Dieta SPA Orkana z Lublina. Catering specjalizuje się w przygotowywaniu całodziennej diety opracowywanej pod kątem profilaktyki chorób autoimmunologicznych. „Nasz catering dopasowany jest do indywidualnych potrzeb każdego klienta, dzięki czemu stanowimy interesującą ofertę zarówno dla osób pragnących zadbać o swoje zdrowie i samopoczucie, jak i dla chcących zrzucić zbędne kilogramy. Nie stosujemy żywności wysoko przetworzonej, produktów zawierających gluten oraz rafinowanych produktów roślinnych – mówi menedżer. – Wybierając naszą ofertę mają Państwo pewność, że codziennie będą jeść zdrowe, urozmaicone, pełnowartościowe dania, a każdy kęs będzie przyjemnością”.

Podstawą potraw są świeże warzywa i owoce, wysokiej jakości mięso, pełne ziarna zbóż bezglutenowych oraz tzw. superfoods (np. nasiona chia, siemię lniane). Dieta jest komponowana i dostosowywana do indywidualnych potrzeb klienta przy współpracy doświadczonej dietetyczki SPA Orkana oraz kucharzy z restauracji Zielony Wiatrak w SPA Orkana. W ramach cateringu dietetycznego klient otrzymuje stałą bezpłatną opiekę dietetyka: konsultacje dietetyczne w celu ustalenia kaloryczności, analizę składu ciała, interpretację wyników badań laboratoryjnych – dopasowanie posiłków do stanu zdrowia, konsultacje kontrolne.